Gama plattång, perfekt för lockigt hår

gama plattångGama har tagit fram och utvecklat en bred serie med plattänger, ett mycket effektivt och bra verktyg för dig som vill ändra din frisyr. Med en Gama plattång kan du självklart skapa en plattare, rak frisyr men även experimentera med olika stora vågor i håret, samt lockar i olika storlekar. Allt detta gör en Gama plattång till ett briljant multiverktyg som är perfekt för dig som gillar att variera frisyren dag för dag, till helgen, inför fester eller vill hitta en egen stil och look som passar just dig.

Gama plattång är ofta gjord med värmeplattor i teflon, keramik eller metall. Keramik är en modern favorit då den erbjuder en väldigt snabb uppvärmningstid, ger minimala skador på håret och dessutom låter håret glida lätt mellan plattorna. Eftersom vi alla har våra stressiga stunder i livet, (speciellt på morgonen) kan det vara otroligt bra med denna snabba uppvärmningstid, så att du är igång och kan fixa frisyren på bara några sekunder.

Gama plattång finns i flera olika former och storlekar. Detta eftersom en Gama plattång har olika egenskaper beroende på storlek, och för att det ska finnas en Gama plattång för alla prisklasser. Detta gör att det med alla säkerhet finns en modell för dig.