Broschyrställ för spridningen av budskap

broschyrställVill ni marknadsföra ert företag och är trötta på att behöva anlita folk som kan göra annonser åt er på Internet? Är ni trötta på att folk bara blir irriterade på reklam när de surfar och väljer att inte klicka på er annons oavsett hur snygg den är? Lösningen för er är att skaffa ett broschyrställ.

Med broschyrställ kan ni sprida era ord på publika platser utan att ta för mycket plats men ändå så att ni syns. Exempel på platser där broschyrställ används är platser som många besöker, kommunens nationalpark, vissa idrottsanläggningar, muséer och utställningar. Ni kan skicka ut företagets tidning om ni har en, reklamblad med era viktigaste ståndpunkter eller broschyrer med nyttig information om er. Alla dessa medier blir synligt placerade tillsammans med andra i ett broschyrställ på de platser ni väljer att ha dem.

Vill ni ha ett eget broschyrställ till exempelvis en mässa eller ert eget kontor med informationsfoldrar om ert företag kan ni välja bland olika typer av broschyrställ. Ett smidigt är golvstället, som tillåter er att ha många broschyrer och besökarna att snurra och bläddra i lugn och ro. En mer direkt form är bordsställ, förutsatt att ni har ett bord eller liknande att ställa det på.