Etikettskrivare, har man nytta av det?

etikettskrivareDet är klart att man har nytta av en det! Frågan är mer, hur många gånger kan du ha nytta av den? När en vanlig Svensson köper en etikettskrivare är det oftast för att dom ska göra något specifikt med den, typ, skriva ut etiketter till barnens dagis grejer, och sedan kommer den bara bli liggande någonstans eftersom dom aldrig behövt en etikettskrivare förut, så varför skulle dom behöva en nu?

Etikettskrivare pris

Sedan är ju etikettskrivare inte det billigaste man kan köpa direkt, så behovet måste vara ganska stort, eller så måste man ha ganska mycket pengar, för att man ska tycka att det är värt att köpa en etikettskrivare. Självklart kan du sälja den vidare sedan när du är klar med den. Begagnade etikettskrivare måste vara ganska vanlig, kan man tycka. Men då är chansen inte så stor att du kommer få tillbaka pengarna du la ner på den. Det är ungefär som att köpa en bil, så fort du rör den förlorar den värde. Och det kanske inte är lika lätt att hitta en köpare för en etikettskrivare